Wie zijn wij?

Cplus is met meer dan 80 jaar ervaring het oudste rentmeesterkantoor van Gent. Rentmeesters bestonden reeds in de middeleeuwen. Wanneer middeleeuwse en vroegmoderne eigenaars van rurale goederen hun bezittingen zelf niet konden beheren, konden ze een vervanger of rentmeester aanstellen. Door de afwezigheid van hun heer bezaten vele rentmeesters een positie met veel verantwoordelijkheden. Ze waren als het ware de plaatsvervanger van hun werkgever.

Zo is ook Cplus, het vroegere Constales, begonnen. Als rentmeester voor verschillende eigenaars die niet in de mogelijkheid waren of geen tijd/zin hadden om hun patrimonium te beheren. Cplus werd de afgelopen 20 jaar door de heer Bekaert geleid, maar besloot om begin 2020 de fakkel door te geven aan Wout en Margot Van Melle, broer en zus.

Wout en Margot hebben samen reeds de nodige ervaring opgedaan in de vastgoedwereld. Margot behaalde haar Master in de Rechten aan de Universiteit van Gent en besloot om zich onmiddellijk op de vastgoedsector te gooien. Zij werkte enkele jaren voor een vastgoedkantoor in Merelbeke, behaalde er haar BIV nummer en zette haar theoretische kennis om in de praktijk.

Complementair aan Margot volgde Wout zowel een architectuuropleiding als cursussen grafische vormgeving en fotografie. Hij is de technisch deskundige van CPlus voor wie geen enkel gebouw geheimen heeft. Daarnaast organiseert Wout ook de bezoeken inzake verkoop en verhuur.

Annick en Sofie zijn de 2 vaste medewerkers die reeds enkele jaren meedraaien. Sofie is dossierbeheerder en kent elk dossier van A tot Z. Ook volgt zij alle eerstelijns communicatie op, zowel per telefoon als per mail. Annick is, met meer dan 10 jaar ervaring, hoofd van de boekhouding en volgt alle inkomende en uitgaande betaling tot op de voet. Niets dat haar alziend oog ontsnapt.

Sven Jacques vervoegde reeds enige tijd het team en werkt op zelfstandige basis voor de regio Vlaamse Ardennen. Hij combineert de job als landmeter-schatter met vastgoedexpert. Zo kan je bij Sven, naast de verkoop van vastgoed, ook terecht voor opmetingen, afpalingen, verkavelingen,3D laserscanning en monitoring. 

Het Cplus team biedt u aldus een professionele aanpak in een gepersonaliseerd kader.

Wenst u graag meer informatie, dan bent u steeds welkom op ons kantoor. De koffie staat al klaar.