Kantoor
€ 600

Poortakkerstraat , 9000 Gent
    • delen

Omschrijving Ref.: 4002846

Bureelruimtes in de rand van Gent


d'Office creëert ruimte voor ondernemers

Net buiten het Gentse stadscentrum verrijst met d’Office binnenkort een nieuw landmark voor ondernemers. Een nagelnieuwe kantooromgeving die plaats biedt aan bedrijven, flexwerkers, event organizers en bij uitbreiding iedereen die op zoek is naar een unieke, inspirerende locatie om zijn of haar ideeën uit te werken.

Het gebouw, een ontwerp van de hand van Wielfaert Architecten, zet de standaard op het gebied van verhuurbare kantoorruimte. Met aandacht voor zowel functionaliteit als esthetiek, zowel duurzaamheid als gezelligheid en zowel openheid als privacy. Tal van groene accenten in en rond het gebouw zorgen voor een uitgebalanceerde sfeer waarin het aangenaam toeven is. Een plek die faciliteert, maar ook inspireert. Een plek waar u thuiskomt op het werk.

Met vijf verdiepingen met kantoorruimte, tal van vergaderzalen, een multifunctionele lounge, een geïntegreerde lunchruimte en een skybox voor meetings op – letterlijk en figuurlijk – hoog niveau is d’Office beter dan welk gebouw ook uitgerust voor het nieuwe werken. d’Office wordt zo een plek waar u met terechte trots uw klanten en zakenrelaties kunt ontvangen.


De ideale uitvalsbasis voor uw toekomstplannen

Met de ligging van d’Office, haast letterlijk op het kruispunt van ’s lands belangrijkste snelwegen, kunnen we wel stellen dat we een stevige troef in handen hebben. Ons nagelnieuwe kantoorproject wordt opgetrokken in ‘The Loop’: de zone rond Flanders Expo die u ongetwijfeld al met de wagen hebt doorkruist.

Met een rechtstreekse op- en afrit naar de E40, een afstand van enkele minuten tot de E17 en de nabijheid van de R4 rond Gent is d’Office vlot bereikbaar met de wagen. Over parkeerplaats hoeft u zich geen zorgen te maken: d’Office heeft een eigen parkeerterrein voor de vaste huurders en in de nabije omgeving is er ook uitgebreide parkeergelegenheid.

Ook wie met het openbaar vervoer komt, geniet van dezelfde vlotte bereikbaarheid. Met de onmiddellijke nabijheid van zowel een trein- als tramstation sta je in geen tijd op de bestemming van je keuze, zonder kans op files.

Deze strategische ligging bleek eerder al een succesfactor. Bewijs daarvan zijn de verschillende nationale en internationale bedrijven die zich onlangs in hetzelfde bedrijventerrein vestigden. Uw onderneming is dus in goed gezelschap. Twijfel niet langer en kies vandaag nog voor een kantoor dat bij uw ambities past.


Een groene visie

We willen met d’Office een groene werkomgeving neerzetten en dat is geen loze belofte. Dat komt niet alleen tot uiting in de inrichting van het gebouw – we kiezen voor een open architectuur met veel licht en groen – maar ook in de keuze van materialen en techniek. Via verschillende innovatieve ingrepen wordt van d’Office een duurzaam gebouw gemaakt met een laag energieverbruik. We geven u graag een bloemlezing van de maatregelen die we daarvoor treffen:

• We maken gebruik van geothermie voor de verwarming en koeling van het volledige gebouw.

• Een slim gebouwbeheersysteem staat in voor doordacht energieverbruik: geen nodeloos brandende lichten en een efficiënt gebruik van  bijvoorbeeld airconditioning in vergaderzalen.

• We installeren klimaatplafonds in alle ruimtes.

• Waar mogelijk kiezen we voor ledverlichting. Zo is er niet alleen een minimaal verbruik, maar ook minder warmtegeneratie.

• Op het dak van d’Office liggen zonnepanelen die elektriciteit opwekken.

… ook voorbij de voordeur

Het nieuwe werken stopt niet aan de voordeur, onze visie op duurzaamheid dus ook niet. Niet alleen zijn er op het parkeerterrein van d’Office afzonderlijke parkeerplaatsen met laadpalen voor elektrische voertuigen,


Uw contact

Vragen over deze eigendom ref: 4002846
contact

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 600,00/maand
Beschikbaarheid
Bij oplevering
Lasten
€ 300,00/m²/maand

Ligging

Buurt
Administratief centrum

Gebouw

Bouwjaar
2020
Nieuwbouw
Ja
Staat
Nieuw
Aantal verdiepingen
6

Parkeermogelijkheden

Parkings buiten
60

Indeling

Keuken
Ja, VS gedeeltelijk geïnstalleerd
Toiletten
20

Comfort

Handicapvriendelijk
Ja

Energie

EPC
Asset 1
 
100 kWh/m²/jaar
Elektriciteitskeuring
Ja, conform

Stedenbouw

Bestemming
Gebieden bestemd voor ander grondgebruik
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Dagvaarding
Nee - geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
O-peil
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Vonnissen
Nee

Meer info over deze eigendom

Bedankt voor je bericht, we contacteren je zo spoedig mogelijk.
Er was een probleem bij het versturen van het formulier, gelieve opnieuw te proberen.

U moet de algemene voorwaarden aanvaarden om dit bericht te kunnen verzenden

(*) Gelieve de verplichte velden in te vullen.