DIENSTEN

Verkoop

U staat op punt uw woning te verkopen? Ongetwijfeld spelen er bij de verkoop van uw woning verschillende vragen door uw hoofd. Hoe kan ik mijn woning aan de maximale prijs verkopen? Hoe bereik ik zoveel mogelijk geïnteresseerden?

Vastgoed is onze passie. Dankzij onze jarenlange ervaring, markkennis en realistische prijszetting wordt elk pand aantrekkelijk in de markt gezet. Wij ‘ontzorgen’ u als eigenaar volledig in dit verkoopproces en begeleiden u zowel persoonlijk als professioneel.

Wat doen wij?

1.      Persoonlijke kennismaking en vrijblijvende waardebepaling

Indien je jouw woning wenst te verkopen, dan komen wij graag langs voor een persoonlijke kennismaking en waardebepaling van jouw woning. Wij stellen C-plus voor, luisteren naar jouw wens en beantwoorden je vragen.

2.      Gratis waardebepaling

Uiteraard is het niet onbelangrijk om de waarde van jouw woning te kennen. Wij komen graag langs voor een vrijblijvende marktconforme waardebepaling.

3.      Samenstelling verkoopdossier

Indien je beslist hebt om te verkopen, wordt het dossier door één van onze dossierbeheerders opgestart. Wij verzamelen alle technische en juridische documenten ( EPC, elektrische keuring, stedenbouwkundige inlichtingen) en zorgen voor een uitgebreid en volledig verkoopdossier.

4.      Marketingstrategie en publiciteit

Wij bepalen – in samenspraak met de eigenaar - de juiste verkoopstrategie. Elk pand is anders en heeft nood aan een eigen, unieke aanpak.

Onze fotograaf komt langs om professionele foto’s te maken, een eerste blik zegt immers meer dan duizend woorden. Samen met een uitgebreide beschrijving wordt de woning gepubliceerd op verschillende zoekertjessites, sociale media en de eigen website.

5.      Bezichtigingen en onderhandelingen

C-plus organiseert bezichtigingen met verschillende kandidaat-kopers, steeds in samenspraak met de eigenaar/huurder. We bemiddelen tijdens het verkoopproces en ontzorgen je van alles verkoopstress.

6.      Onderhandse koopovereenkomst

Indien het bod werd aanvaard, dan zorgen wij voor de ondertekening van de onderhandse koopovereenkomst. Deze wordt opgesteld naar alle laatste juridische normen én in samenspraak met het notariaat.

7.      Opvolging tot bij de akte

De onderhandse overeenkomst wordt overgemaakt aan de notaris en er wordt een datum van akte uitgeprikt om tot finale eigendomsoverdracht te kunnen gaan.

8.      Steeds beschikbaar

Ook na de verkoop van je woning blijven we uiteraard beschikbaar voor vragen en advies.