DIENSTEN

Verhuur

Ben je van plan je woning te verhuren? C-plus staat klaar om al je vragen te beantwoorden en voor jou op zoek te gaan naar een geschikte kandidaat-huurder.

Wat doen wij?

 1.      Marktconforme waardebepaling

Een juiste prijs betekent meestal een vlotte verhuur. Dankzij onze jarenlange ervaring en feeling met de huurmarkt, kunnen wij een juiste prijs bepalen om zo een vlotte verhuur te bekomen.

2.      Samenstelling verhuurdossier

De inhoud van een correct verhuurdossier is essentieel. Wij zorgen voor alle administratieve formaliteiten zoals een beschrijving van uw eigendom, EPC-attest, grondplannen, gegevens syndicus, professionele foto’s voor publiciteit…

3.      Opvallende publiciteit

Via een uitgekiende publiciteitsstrategie maken wij de tehuurstelling bekend bij het publiek: eigen website, verhuurbord, verschillende mediakanalen (immoweb, zimmo, logic-immo…), mailings… Door veel aandacht te besteden aan mooie foto’s en een volledige beschrijving, wordt jouw investering duidelijk in de picture gezet.

4.      Bezichtigingen

Al onze bezoeken worden flexibel ingepland, ook buiten de kantooruren. Zo verhogen we de kans om een goede huurder te vinden.

5.      Selectie van kandidaat-huurders

Wij zorgen voor een grondige screening van de kandidaat-huurders. We controleren de solvabiliteit van kandidaten aan de hand van loonfiches en vragen mogelijke referenties op.

6.      Opmaak huurovereenkomst en registratie

Wij maken de huurovereenkomst op, zorgen voor de ondertekening en laten deze registreren. Bij de opmaak wordt rekening gehouden met de laatste nieuwe wetgeving, want deze durft regelmatig eens te wijzigen.  

7.      Huurwaarborg

Wij staan in voor de inning en bewaring van de huurwaarborg.

8.      Plaatsbeschrijving

Om op het einde van de huurovereenkomst discussies over de schade van het pand te vermijden zorgen wij voor een uitgebreide plaatsbeschrijving. Deze wordt door een volstrekt onafhankelijke derde uitgevoerd.

9.      Sleuteloverdracht en opname meters

Indien het dossier niet volledig in orde is, wordt de sleutel niet overgedragen aan de huurder. Zo dient het contract ondertekend te zijn, de eerste maand betaald, de huurwaarborg voldaan en de brandverzekering afgesloten vanaf de intreden van het onroerend goed.

Ook zorgen wij voor de opname van de meters van gas, elektriciteit en water op het ogenblik van de sleuteloverdracht.

10.   Advies na verhuur

Ook na de verhuur blijven wij beschikbaar voor vragen en advies rond jouw vastgoed.

11.   Verhuren zonder zorgen: rentmeesterschap

Indien gewenst kan je ook kiezen voor het ‘beheer’ van jouw vastgoed. Als rentmeester verhuren wij dan niet alleen, maar zorgen wij ook voor het volledige beheer van uw vastgoed, zodat je zorgeloos kan genieten van de opbrengst.