DIENSTEN

Beheer/rentmeesterschap

Beheer van vastgoed vraagt tijd en energie: zoeken naar huurders, bezichtigingen, opstellen van contracten, opvolgen van de huurinkomsten, kleine herstellingen…. Elk gebouw, elke woning of elk appartement verdient het om professioneel beheerd te worden, zowel op administratief, technisch als financieel vlak. Bij C-plus wordt u totaal ‘ontzorgd’ en geniet u van onze jarenlange ervaring in vastgoedbeheer.  

Verkoop

Uiteraard kan u ook bij C-plus terecht voor de verkoop van uw eigendom. Bij een verkoop komt er aardig wat kijken, zowel op juridisch, praktisch als op emotioneel vlak. Net daarom hechten we er zoveel belang aan om u deskundig en proactief te adviseren én informeren. Wij streven naar een maximale ontzorging, stellen uw belangen als verkoper steeds voorop, en streven samen naar een vlotte verkoop aan een correcte prijs.

Verhuur

U wenst te verhuren zonder zorgen? Zowel voor de verhuur van woningen, appartementen, commerciële als kantoorruimtes kan u bij ons terecht. We stellen een waterdicht verhuurdossier op, maken gerichte publiciteit en gaan voor u op zoek naar de meest geschikte huurder.