Welkom bij C-plus


U kan bij CPlus terecht voor zowel de verkoop, de verhuur als het beheer van uw vastgoed. Ons team focust zich op een persoonlijke en grondige aanpak, met een doorgedreven professionalisering. De klant staat hierbij steeds centraal. 

Beheer

Beheer van vastgoed vraagt tijd en energie: fotoreportage en presentatie, zoeken naar kandidaat-huurders, publiciteit, bezichtigingen, opstellen van contracten, opvolgen van de huurinkomsten, kleine herstellingen…. Elk gebouw, elke woning of elk appartement verdient het om beheerd te worden door een goede huisvader , zowel op administratief, technisch als financieel vlak. Bij C-plus wordt u totaal ‘ontzorgd’ en geniet u van onze jarenlange ervaring in vastgoedbeheer.

Verkoop

Uiteraard kan u ook bij C-plus terecht voor de verkoop van uw eigendom. Bij een verkoop komt heel wat kijken op zowel juridisch, praktisch als op emotioneel vlak. Net daarom hechten we er belang aan om u deskundig en proactief te adviseren én te informeren. Wij streven naar een maximale ontzorging, stellen uw belangen als verkoper steeds voorop, zodanig dat we samen streven naar een vlotte verkoop aan een correcte prijs.

Verhuur

U wenst te verhuren zonder zorgen? Zowel voor de verhuur van woningen, appartementen, commerciële als kantoorruimtes kan u bij ons terecht. We stellen een waterdicht verhuurdossier op, maken gerichte publiciteit en gaan voor u op zoek naar de meest geschikte huurder.

Wenst u graag meer informatie, dan bent u steeds welkom op ons kantoor. De koffie staat al klaar.

Blijf op de hoogte

Gelieve uw naam en e-mailadres in te vullen, en een korte beschrijving van wat je precies zoekt. We hopen u spoedig te kunnen helpen.

contact

Schattingsaanvraag

Wil u een waardebepaling van uw eigendom? Geef een seintje, en wij komen langs. Deze schatting, ook wel taxatie of expertise genaamd, is volledig vrijblijvend. 

Schatting